Koordinatore Teknologjia e informacionit


KRYESORE KUALIFIKIMET:

Kevin Hart ka ofruar udhëzime teknike, menaxhimi i projektit, programimit, web-design, dhe mediat e reja të shërbimeve në Florida për më shumë se një dekadë. Përveç punës së tij me OJQ-të dhe korporatat private, ai ka kontribuar për lajme të pavarur dhe gazetarinë. Mr. Hart ka ofruar ekspertizë teknike për bizneset që variojnë në madhësi nga biznese fillestare deri Fortune Vitet 500 dhe në industri të ndryshme si laboratorëve testues, Organizatat e lajmeve, inxhinieri, and manufacturing. Në 2005, Mr. Hart bashkëpunuar me gazetar dhe-film maker Brian Conley për të zhvilluar projektin e gjallë në Bagdad, që gazetarët të punësuar të Irakut për të prodhuar paketat video çdo javë në lidhje me tema të ndryshme në jetën e përditshme të kohës së luftës në Irak. Projekti fituar çmime të shumta si një nga të parë seri online video, dhe ka lulëzuar që prej gazetarisë në sindikatë të saj qytetar vet, Lajme të vogla World. Mr. Hart siguron mbështetje për projekte të vogla Botërore News përfshirë Storymaker, një kërkesë gazetari, trajnime dhe hartës dhe monitorimit të projekteve të përdorur Dëshmi and open source Porta SMS. Hart has also provided his technical expertise to news organizations such as Alligator Pavarur Florida.

EDUKIMI:

BA, Antropologji, University of Florida - Gainesville, 2009

 

PËRVOJA PROFESIONALE:

2011 - Present, Drejtor IT;
ABC Laboratorët e Kërkimit, Gainesville, FL

Përgjegjës për mbikëqyrjen e infrastrukturës së TI, operations and development and implementation of IT processes for all information systems. Menaxhuar personelit ndihmës desktop të cilët ofrojnë shërbime mbështetëse për të dy operacioneve mbrapa biznesit zyra dhe klientëve. Përgjegjës për dizajn arkitekturës të sistemit të menaxhimit të informacionit dhe zbatimin.

2005 - Present, Koordinatore Teknologjia e informacionit,
Lajme të vogla World, Filadelfia, PA

Ofron web dhe mbështetëse hosting shërbimeve për rrjetin Projektit Storymaker dhe Alive.in përfshirë Alive në Libi, Gjallë në Egjipt, Gjallë në Bagdad, dhe të gjallë në Afganistan. auditimeve të sigurisë Kryen brendshme dhe integritetin e të dhënave kontrollin e sistemeve të menaxhimit të përmbajtjes online. Përgjegjës për zgjidhje backup për faqet e internetit dhe bazat e të dhënave. Zhvillon prova-e-koncept faqet për projekte të reja dhe redesigns site. karakteristika të Zbaton të reja për bashkëveprim të qytetarëve duke përdorur mediat e teknologjive të reja. Kevin ka zhvilluar SMS për të teknologjive të internetit të cilat mundësojnë monitorimin ndërkombëtar të zgjedhjeve, geocoding and event heat-mapping as well as internationalization (Faqet multilingual) dhe ngjarje realtime monitorimit për fatkeqësitë dhe ngjarje të veçanta.

2008 - Present, Inxhinier i Sistemit,
Campus Communications, Inc, Gainesville, FL

Ofron udhëzime teknike mbi përmbajtjen e miratimin e internetit sistemit të menaxhimit dhe vendosjen e. Kryen hardware dhe software vendosjen, networking, dhe riparime të infrastrukturës hardware. Ofron siguri dhe shërbime mbështetëse desktop. Përgjegjës për identifikimin dhe zgjidhjen e nevojave të ndryshëm teknike në mes të departamenteve, duke përfshirë hardware, software, dhe kërkesat prani web. Ofron 24 orë mbështetje për operacionet kohë kritike. Përgjegjës për menaxhimin e rrjetit të infrastrukturës kritike të biznesit qindra mbështetës të përdoruesve në më shumë se një ndarje duzinë e gjysmë operativ 24 orë në ditë. Mbështetur sistemin kërkon njohuri të kompjuterëve klientit running Microsoft Windows OS X dhe si servers running Linux dhe Windows. Përgjegjës për sigurinë e menaxhimin e firewall, filtra të internetit, duke përfshirë proxies dhe inspektimit të thellë pako (dpi), politikat e grupit, Rrjeti ndizet, kurs pajisjet dhe menaxhuar shërbime VPN.

2010 - Present, Rikthim të dhënave Shërbimet Konsulente,
Solid Sistemet CAD Sherbime, Houston, TX

Përgjegjës për sigurimin në vend të të sigurt off-site backup transferimit të të dhënave dhe shërbimeve për misionin e-kritike të infrastrukturës. Si konsulent rezervë të dhënave, Kevin ofron procesi i drejtuar nga rotacioni storage zgjidhje rezervë të menaxhimit të bizneseve ndërmarrje që mbështeten në SSCS përditshme për qasje, mbrojtjen dhe sigurinë e të dhënave në serverat e tyre.

2008 - 2010, Web Services Konsulenti,
Florida Veriut Herald, Gainesville, FL

Konsulent për gazetën kryesore rajonale. Përgjegjës për konvertimin e përmbajtje të shtypura në edicionin elektronik dhe përmbajtje botuese brenda një kohe të kufizuar. Kryen kontrollin gabim në ofrimin e pasurive të klientëve të.

2008 -2009, Zhvillimin e internetit dhe Konsulenti Hosting,
Pasuri e patundshme Champ City, Inc, Gainesville, FL

Zhvillon dhe mirëmban standardet e internetit në përputhje dhe me porosi të sistemit të menaxhimit të përmbajtjes. parsers Kodet doganore për të lejuar importin, eksport, dhe syndication e të dhënave të strehimit në mes të bazës së të dhënave MySQL dhe sistemet e tjera. Krijon custom-gjeo vend mjetet për të kodifikuar dhe të shfaqin aseteve bazës së të dhënave për përdoruesit fundorë me anë të një web interface interaktive.