Ne ofrojmë konsultime jashtë për të gjitha nevojat tuaja IT, duke përfshirë planifikimin e burimeve, projektimit të rrjetit, vendosjen e aplikimit dhe shumë më tepër! With extensive experience working with companies large and small to identify their needs you can count on our knowledge and expertise to develop working solutions that fit your budget and infrastructure.

klientelë jonë është e larmishme jashtëzakonisht – nga zyrat me 5 punonjësve të Fortune 500 kompanitë e, kështu që ne e kuptojmë se si të zgjidhjet e qepur për biznesin e vogël, yet have the resources ready to serve even the largest customers. Nëse ju keni një zyrë të vetme ose të njësive të shumta globale, ne jemi tuaj #1 burim për hulumtime strategjike IT, planifikim, vendosjen e, dhe menaxhimin e.

Shërbimet tona përfshijnë:

 • Teknologjia e informacionit
  Planifikim, Vendosjen dhe Menaxhimi
 • Design Network dhe vendosjen
  Topografi, Resource Planning, QoS, përmirësimet
 • Project Management Software
  Transferime, Management Software Infrastruktura
 • Tepricë, Rezervë, dhe Planifikimit Disaster
  Encryption, magazinimit Offsite, Failover Systems, Shkatërrimi i Sigurt
 • Menaxhimit të punës dhe Sistemet Ndjekja
  ERP, CRM, CMS, Auditimit, Sales, Accounting,
  Compliance management, zbatimin e politikave
 • Kërcënim Parandalimi, Zbulimi dhe zbutëse
  Firewalls, Monitorimi i Rrjetit Traffic, L7 filtrim, APT Zbulimi
 • Web Solutions
  Planifikim, Design, Zhvillimit, Vendosjen e
 • Monitorimi Remote dhe Alert
  Rrjetit dhe Web uptime , Kamerat e sigurisë dhe alarmet