No IT Stafi? No Problem!

Shumica e bizneseve të vogla nuk kanë nevojë për mbështetje të plotë staf me kohë të, por kur kompjuterat ose periferikësh pushim, ju doni ta caktuar dhe keni nevojë për të bërë tani.

Ne e di e Biznesit!

Ne e kuptojmë se joproduktive është e barabartë me biznesin e humbur, dhe ne punojmë shumë për të siguruar se nuk do të ndodhë me ju!

Nga zgjidhje mbështetje server për të planifikuar dhe të mirëmbajtjes desktop instalimin printer, jemi të sigurt se bizneset e juaj qëndron tuned për punën e pikut dhe merr ju, ku ju duhet të jetë! In this tough economy technology can make or break a small business, dhe kemi ofruar shërbimet që ju nevojiten në një çmim të drejtë dhe të përballueshme!

Shërbimet e vlefshme përfshijnë:

 • 24/7 Telefon, Email dhe mbështetje Live për software dhe hardware në dispozicion
 • Sistemi operativ dhe forcim Programe dhe Testimi Penetration
 • Server, Workstation, dhe setup periferike dhe konfigurimi
 • SLA garantuar për përgjigje dhe shërim herë në dispozicion
 • 24/7 Remote monitorimin e firewalls dhe sistemet vitale
 • Hardware, Operating System, dhe përmirësimit të programeve
 • menaxhimin Remote dhe rezervë të të dhënave të rëndësishme
 • Custom Programim dhe vendosjen e sistemit të
 • Wired dhe vendosjen e rrjetit Wireless
 • Inspektimit Hardware dhe Pastrimi
 • Politika Shqyrtime Sigurimit dhe Auditimi
 • Shkatërrimi i Sigurt Hardware vjetra
menaxhimin Remote dhe rezervë të të dhënave të rëndësishme