Nëse ju drejtuar një ecommerce website dhe urdhërat e njoftimit të duket jashtëzakonisht i ngadalshëm sot, ajo mund të jetë se pagesa nuk janë përpunuar si duhet. Mastercard, Shiko, Paypal, Amazonë, dhe kompanitë e tjera që kanë prerë e shërbimit të Wikileaks kanë vuajtur sulme në faqet e tyre nga ana e 4chan grupet dhe “anonim” që janë duke përdorur drejtpërdrejtë Mohimi i sulmeve të shërbimit për të ngadalësuar ose ndalimin e operacioneve të internetit në këto kompani. Denial of Service, e njohur edhe si DOS ose DDOS sulm, punon duke krijuar dhjetëra mijëra ose miliona nganjëherë e lidhjeve të njëkohshme në një faqe interneti, e madhe ajo dhe duke shkaktuar atë për të ngadalësuar apo të dështojnë.

Mastercard ka qenë viktimë më të fundit të këtij sulmi, si 4chan grupi ka qenë i konfirmuar në faqen e tyre kanë sjellë poshtë plotësisht, dhe nuk janë njoftime të pakonfirmuara se përpunimit të pagesave ka qenë edhe prekur. PayPal dhe Amazon kanë qenë gjithashtu të sulmuar nga një grup që e quan veten Anonim, por deri tani kanë qenë në gjendje të bëjë ballë sulmeve të.

Duke përdorur ddos ​​kundër një faqe interneti është e paligjshme në shumicën e vendeve, por ajo mund të jetë e vështirë për të ndaluar pasi ajo shpesh përfshin mijëra kompjutera që janë zakonisht të gjithë kufijtë ndërkombëtare ose në disa rrjete të ndara.

Për fat të mirë e klientëve tanë janë dhënë mbrojtje nga ky lloj sulmi. Ne përdorim një shumëllojshmëri e mjeteve të identifikimit të kërcënimit, tepricë, dhe funksion lidhje për të siguruar punë faqet tona të besueshme. Sistemet tona të punësojë një rrjet përmbajtje ofrimit që ndan sistemet tona gjeografikisht, kështu që një sulm nga një zonë e botës nuk do të ndikojë në punën e web në një tjetër zonë gjeografike. Ne gjithashtu të zbuluar aktivitetin e pazakontë, si një numër të madh të kërkesave apo kërkesave të pazakontë nga kompjuterat dhe kontrolloni lidhjen çdo kompjuter është kundër një shumëllojshmëri të bazave të të dhënave për të përcaktuar nëse ai ka një reputacion të mirë ose të keqe online. Nëse gjithçka tjetër dështon, ne përdorim një mekanizëm funksion që zvogëlon ngarkesën në serverat tanë nga turning off shërbimet jo-esenciale. Ne pastaj shkarkoj mbi përmbajtjen servers rezervë për të trajtuar të ngarkesës shtuar. Ne edhe të mbajtur backups rregullt në dhe offsite të merrni gjërat e mbrapa dhe drejtimin në rast të një dështimi hardware apo fatkeqësi natyrore.

Ka disa të holla gjëra nuk mund të blejnë, por të sigurt të besueshme hosting mund të gjenden në GainesvilleComputer.com. Kur e keni përdorur Gainesville Computer ju mund të kini besim faqen tuaj te internetit do të vazhdojë në punën e pikut edhe në kushtet më të vështira neto ka për të ofruar!