Nëse jeni duke përdorur versionet e reja të Open Office Zyra ose pagesë në një kompjuter Macintosh ju mund të përjetojnë gabim dreaded JRE. Ky gabim shkakton të gjitha llojet e problemeve, duke përfshirë shkaktuar program për të ngrirë dhe duke e bërë të pamundur për të anulluar nga disa kuti dialogu.

Për fat të mirë, nuk është një gjendje e vështirë. For those of you who need a quick and simple fix, I recommend using Zyra e neo 3.1, të cilat nuk i përjetojnë këto çështje. Për ata që duan të përdorin të fundit dhe më të mëdha nga openoffice.org ose LibreOffice, nuk është një gjendje e vështirë relativisht e thjeshtë.

Parë, ju do të duhet të bëjnë programin siguruar zyrën tuaj është e mbyllur.

Tjetër, shkojnë në finder dhe kontrollin kliko ikonën programin tuaj zyra e. On the menu that appears, zgjidhni “Paketa Përmbajtja Show”.

Pastaj të hapur dosjet:

Përmbajtje > baza-link > orë-link > lib

Ju jeni pothuajse atje! Vetëm tre më shumë hapa!

Tani ju duhet të lëvizë fotografi “libjvmfwk.dylib.3” dhe “sunjavaplugin.dylib” to the trash.

Më në fund, shkarko këto fotografi zëvendësim: libjvmfwk.dylib.3 dhe sunjavaplugin.dylib dhe vënien e tyre në dosje ju fshihet vetëm nga origjinalet.

Tani pasi të rinisni Open Office / Zyra përzgjidhni pagesë:

[Emri i Programit] >Preferences > [Emri i Programit] > Java

Zgjidhni butonin e radios dhe klikoni OK.

Të gjitha të bërë! Programi juaj tani duhet të funksionoj në rregull!