Update: Tani që Google e ka bërë këtë ndryshim në dispozicion për publikun e gjerë zgjidhje më poshtë nuk punon më, por një zgjidhje të re mund të gjenden këtu.

Google është i njohur mirë për tyre “Google Labs” dhe “beta” Produktet, por zakonisht ju duhet të zgjedhë në të hyj në këto karakteristika. Për fat të keq për disa mbajtësit google llogari nuk është një provë duke u drejtuar në google search që nuk ka asnjë mënyrë të dukshme për zgjedhë-në ose priren nga përdorimi i. Feature, ndërsa ndoshta e dobishme është i bezdisshëm për përdoruesit e shumë si ajo përdor deri hekurudhor majtë të internetit dhe e komplikon se si rezultatet e kërkimit janë të paraqitura.

google testing features on unsuspecting users

Google testimi karakteristika më sidebar

Sipas një intervistë me Toka Search Engine me Marissa Mayer, nënkryetar i user experience dhe produkteve të kërkimit, “Ne jemi në thelb duke kërkuar në një vështrim të ri dhe të ndjehen për Google. "

Testi filloi në nëntor, dhe ishte planifikuar fillimisht për roll-out të përdoruesve të tjera në fillim të këtij viti, por deri tani kjo nuk ka ndodhur.

Vonesë mund të jetë për shkak të shqetësimeve që rrjedhin nga përdoruesit që kanë qenë të mërzitur me interface të ri, shpesh me shkrim në komentet që të duket si interface është frymëzuar nga Google Bing rivale, drejtuar nga Microsoft.

Për ata përdorues të cilët kanë qenë subjekt në ndërfaqen e re dhe dëshironi të ktheheni, nuk ka zgjidhje të qartë, edhe pse testimi ka treguar se interface mund të rikthyer me pastrimin e të gjitha cookies dhe cache browser google, mbylljes shfletuesit tuaj dhe pastaj hapja e tij përsëri.

Shpresojmë se në qoftë se Google zgjedh për të vendosur interface të ri në masë ata do të japin mundësi përdoruesit të paaftësi apo vendosjen e një preferencë në llogarinë e tyre të Google.