Një numër i konsumatorëve të Google Apps janë duke përjetuar probleme të qasjes në Google Adsense apo shërbime Doubleclick pasi llogaritë e tyre kanë qenë të migruar ose tranzicionit të reja të infrastrukturës Google Apps. This problem leaves users with no place to turn and no resolution in sight with disturbing messages like:

Qasja e paautorizuar
Ne kërkojmë ndjesë për bezdisjen, por ju nuk jeni i autorizuar për të vizituar këtë faqe. Nëse ju besoj se kjo është një gabim, ju lutem kontaktoni menaxher tuaj llogari.

dhe

Gabim: Kjo llogari Google nuk është aktivizuar për AdSense. Ju lutemi të regjistroheni për një llogari AdSense.

Nëse ju jeni një Doubleclick për botuese ose Doubleclick për të Vogla të konsumatorëve të biznesit, kjo mund të jetë edhe frustruese dhe e frikshme, pasi ajo ju tregon se për të kontaktoni veten. “Çfarë ndodhi në llogarinë time?” ju mund të kërkoni. Searching the Google Support forum or contacting Doubleclick through their various contact forms yields no results, por nuk e panik! ne kemi një zgjidhje që mund të merrni vetëm ju kthehet dhe drejtimin përsëri!

Problemi duket se burojnë nga llogaritë e përkohshme që janë krijuar gjatë tranzicionit dështimin për të migruar, edhe pasi të keni marrë mesazhin se tranzicionit domain-së është e plotë dhe të gjitha llogaritë e kontradiktore janë zgjidhur.

Ndërsa nuk ka asnjë zgjidhje definitive në këtë pikë, shtënë tuaj më të mirë është të përdorni llogarinë Google faqe shërim dhe shkruani adresën tuaj e-mail i përkohshëm. Kjo adresë është e instalimit si username%sferë.TLD@ Gtempaccount.com, kështu për shembull në qoftë se email-it tuaj para se të ishte [email protected] ju do të hyjë corporation.net bob% @ gtempaccount.com. Kur e bëri pretendojnë se ju mund në fakt të marrë email në atë adresë. Ju duhet në tani të marrin një fjalëkalim për të reset normal-mail adresën tuaj të cilat ju mund të përdorni me login [email protected] për të hyrë në Adsense dhe doubleclick. Ky fjalëkalim të ri nuk duhet të ndikojë Google Apps fjalëkalimin tuaj në të gjitha. Pasi të jeni regjistruar në të Doubleclick, ju duhet të jetë në gjendje të shtoni origjinal adresën tuaj e-mail kthehet në sistem.

Paç fat, dhe më lejoni të dinë se si shkon!