E shoh çdo Fall, një i ri riparim kompjuteri Kompania fillon ofruar shërbimet e tyre në një fushë kaq të çuditshme, të ngjashme me GainesvilleComputer.com. Nëse ata janë duke u përpjekur për të 'Hua’ reputacionit tonë të mirë apo vetëm në kërkim të një emri domain jashtëzakonisht e gjatë ne kurrë nuk do të dinë se për disa. What I do know is this: infektimit me virus mund të rrallë të hiqen plotësisht në një çështje e orëve.

I sigurt, një virus i vetëm mund të hiqen shumë shpejt nga një kompjuter, por kompjutera shumë shumë pak janë të infektuar me virusin vetëm një të vetme.

Shumë fal-nga-natës kompjuteri dyqane riparimi janë të lumtur për të ardhur në konvikt tuaj, në shtëpi ose të biznesit, të ju tregojnë se virusi kanë gjetur në 10 minuta dhe e quajnë punë të bërë. Pastaj dy javë më vonë ju jeni duke i quajtur ato prapa për një vizitë tjetër sepse kompjuteri juaj është infektuar përsëri.

Pije dhe përsëris.

Ndërsa ata mund të heq një virus në “ndërmjet 1 dhe 4 orë” ajo është shumë e rrallë që një kontroll të plotë virus mund të përfundojnë në atë pak kohë. I sigurt, ju mund të kandidojë një mjet automatik, të gjetur një virus dhe hequr atë, por ajo që për pjesën tjetër të viruseve, trojans dhe malware shkaktuar infeksion themelor?

Ne e kuptojmë se ju doni kompjuterin tuaj kthyer shpejt, por ne nuk do të ju lejojnë të humbim kohë duke shkuar prapa dhe dalin nga shtëpia në dyqan kompjuterin për të njëjtin infeksion. Nuk është e drejtë për ju!

Ne nuk do të ju garantojnë një kompjuter të virusit të lirë në nën katër orë, dhe ne nuk do të përpiqet për të hequr një virus për $25 dhe të ju dërgojnë në rrugën tuaj.

Ajo që ne bëjmë është të kontrolloni me kujdes makinën tuaj duke përdorur metodat e shumta për t'u siguruar që kompjuteri juaj është plotësisht e lirë nga malware, Spyware, Trojans, badware, adware, viruset, extortion ware and much more. Pastaj ne ngurtësoni kompjuterin tuaj me kundërmasat efektive për të ndihmuar në mbrojtjen ju në të ardhmen.

Ajo mund të na brenda natës në vend të një ore, por kur jemi bërë ne kemi konsumatorët e kënaqur që kanë me të vërtetë PC virus-free.