Duket se gjendjes civile domain Ascio Technologies has been targeted by a group of turkish hackers. Si rezultat i, faqet e internetit duke përfshirë edhe ato të korporatave të mëdha duke përfshirë Acer dhe Shtetet e parcelës Shërbimit janë duke u ridrejtuar, duke u dhënë atyre pamjen për të qenë hacked. Përderisa kjo nuk ndikon të dhënat e servers hosting pronësi nga ana e kompanive të prekur, kjo e bën të pamundur për klientët për të arritur këto faqet e internetit si regjistra WHOIS janë të shtyrë nga dhe ofruesit e DNS përditësimin të dhënat e tyre.

We expect many more customers to become exposed as these records propagate and warn users not to send sensitive data (të tilla si të anijeve, klient, apo kartë krediti informacion) ofruesve të prekur deri në këtë çështje është zgjidhur.