Nevojë për qasje wikipedia pavarësisht heshtjes? Përdorni Adblock Plus në shfletuesin tuaj të preferuar!

 

Thjesht shtoni këtë filtër në opsione Adblock lista manual filter:

meta.wikimedia.org / w / index.php?title = speciale:hamall flamurin&= banner ndërprerje&Fushata = anglisht Wikipedia Blackout&user = sq&db = enwiki&sitename = Wikipedia&vend =

Refresh dhe ju jeni gati të rock.

Tani që ju keni marrë wikipedia tuaj mbrapa se është koha për të thirrur politikanët tuaj dhe tregoni atyre për të ndaluar Sopa dhe Pipa para se ajo shkatërron në internet!