Faqja e internetit GainesvilleComputer.com është operuar nga Kevin Hart, një konsulent teknik me më shumë se një dekadë të përvojës me Teknologjia e informacionit, programimit, web design, sigurisë, dhe multimedia.

Gjatë fundit 10 vjet, Kevin Hart has provided technical guidance and new media services to numerous clients throughout Florida and the globe. Since 2002 Kevin ka kontribuar lajme dhe video dokumentar për Mediat e pavarura shitore, collaborating with fellow reporter and film-maker Brian Conley to develop the Gjallë në Bagdad projekt, one of the first ever online video series. The project has since burgeoned into its own citizen journalism training and consulting syndicate, Lajme të vogla World.

Në 2006, Kevin shkoi në Gainesville për të ndjekur interesat e tij akademike në Antropologji, komunikimit masiv, and informatics at The University of Florida. After graduating with high honors, Kevin kthyer në dashurinë e tij për të siguruar zgjidhje të informacionit Teknologjia për bizneset dhe konsumatorët. His current clients include businesses in the fields of medical devices, inxhinieri, mediat e lajmeve, restorante, menaxhimin e pasurive të patundshme, menaxhimit të informacionit, bujqësi, kujdesit shëndetësor dhe Organizatat jo-qeveritare (OJQ-të).

Shiko vitae të plotë mësimor