Information Technology Coordinator KEY QUALIFICATIONS: Кевин Харт е обезбедување технички совети, Проект за управување со, програмирање, Веб-дизајн, и новите медиумски услуги во Флорида за повеќе од една деценија. Во прилог на својата работа со невладини организации и приватни корпорации, тој придонесе за независните вести и новинарството. Г-дин. Hart has provided technical expertise to businesses ranging in size…

 Read More →