Ние нудиме консалтинг надвор за сите ваши потреби ИТ, вклучувајќи и планирање на ресурси, мрежа дизајн, примена распоредување и многу повеќе! With extensive experience working with companies large and small to identify their needs you can count on our knowledge and expertise to develop working solutions that fit your budget and infrastructure.

Нашите муштерии е крајно разновидна – канцеларии со 5 вработените на Fortune 500 компании, па ние да се разбере како да се прилагоди на решенија за мали бизниси, yet have the resources ready to serve even the largest customers. Без разлика дали имате една канцеларија или повеќе глобални поделби, Ние сме ваши #1 извор за стратешко истражување на ИТ, планирање, распоредување, и управување со.

Нашите услуги вклучуваат:

 • Информатичка технологија
  Планирање, Распоредување и менаџмент
 • Мрежа дизајн и употреба
  Топографија, Планирање на ресурси, QoS, надградби
 • Софтвер за управување со проекти
  Outsourcing-от, Софтверска инфраструктура за управување
 • Инфраструктура, Резерви, и катастрофи планирање
  Енкрипција, Офсајт складирање, Failover системи, Безбедна уништување
 • Workflow менаџмент и системи за следење
  ERP, CRM, CMS, Ревизија, Продажба, Accounting,
  Compliance management, политика за спроведување на
 • Закана за превенција, Детекција и ублажување на
  Firewalls, Мрежа за контрола на движењето, L7 филтрирање, APT за откривање на
 • Веб Решенија
  Планирање, Дизајн, Развој, Распоредување
 • За далечинско мониторирање и сигнализација
  Мрежа и веб uptime , Безбедносните камери и аларми