Не ИТ персоналот? Нема проблем!

Повеќето мали бизниси не треба со полно работно време поддршка на персоналот, но, кога компјутерите или периферни уреди пауза, сакате да ги дефинира и што треба тоа го прави сега.

Знаеме Бизнис!

Ние разбираме дека е еднакво на загуби прекини бизнис, и ние напорно работиме за да бидете сигурни дека тоа не се случи да ви!

Од серверот поддршка решенија за одржување на компјутерите закажани и печатар инсталација, ние бидете сигурни дека вашите бизниси останува подесени за врв на ефикасноста и добива, каде што треба да биде! In this tough economy technology can make or break a small business, и ние достави услуги ви се потребни во фер и прифатлива цена!

Достапни услуги вклучуваат:

 • 24/7 Телефон, E-mail и во живо поддршка за софтверот и хардверот на располагање
 • Оперативни системи и Софтвер стврднуваат и пенетрација на тестирање
 • Сервер, Работна станица, и периферни инсталација и конфигурација
 • Гарантиран SLA за одговор и за обновување пати достапни
 • 24/7 Далечинско набљудување на firewalls и витални системи
 • Хардвер, Оперативен систем, и софтвер за надоградба
 • Далечински менаџмент и бекап на важните податоци
 • Прилагодено Програмирање и систем за распоредување
 • Жични и безжични мрежни распоредување
 • Инспекција и хардвер Чистење
 • Безбедносна политика Критика и Ревизија
 • Безбедна Отстранување на стар хардвер
Далечински менаџмент и бекап на важните податоци