Ако неодамна сте надградена вашиот iPhone или iPod на новиот ЗИ 4.2, тогаш можеби ќе бидат шокирани кога ќе ги најдете сите вашиот медиум е исчезнати. Ако вашиот видео се појави непостоечки или својата музика и фотографии исчезнале по трчање на ажурирање нема потреба да се плашат! Веројатно ќе страдаат од ЗИ 4 Нема содржина можете да ја преземете музика од iTunes грешка.

A simple fix for this problem is to connect your idevice to your computer and allow iTunes to open.

Следна, изберете на телефон или iPod touch од списокот на уреди и кликнете “Музика”.

Пуштање на песна од библиотеката, а потоа повторно синхронизација.

Конечно, клик извади и да се исклучите вашиот Apple уред допир од компјутерот.

Сè што треба сега да се вратам во нормала!