Ја гледам секоја есен, нов компјутер поправка компанија започнува нудат своите услуги на домен чудно слични на GainesvilleComputer.com. Без разлика дали тие се обидуваат да "Позајми’ нашиот добар углед или само потрага по исклучително долго име на домен ние никогаш нема да знаеш за одредени. What I do know is this: на вирусна инфекција ретко може да се отстрани целосно во прашање на часови.

Секако, еден вирус може да се отстрани многу брзо од компјутер, но многу, многу неколку компјутери се заразени со само еден вирус.

Многу летаат по ноќ компјутер поправка продавници се среќни да дојдат во вашата dorm, дома или бизнис, ви го покаже вирус тие се наоѓаат во 10 минути и повик на работа. Тогаш две недели подоцна сте ги повикува назад за уште една посета, бидејќи вашиот компјутер доби инфицирани повторно.

Исплакнете и повторете.

Додека тие може да го отстрани вирусот во “меѓу 1 и 4 часа” Тоа е многу ретка дека темелно вирус провери може да се заврши во што малку време. Секако, можете да го извршите автоматски алатка, Најди вирус и отстранете го, Но, она што за остатокот од вируси, тројанци и malware-и кои предизвикуваат основните инфекција?

Ние разбираме дека сакате вашиот компјутер се врати брзо, но ние не ќе може да губите време ќе напред и назад од дома на компјутер продавница за истата инфекција. Тоа не е фер да ви!

Ние не ќе ви гарантира вирус бесплатен компјутер за помалку од четири часа, и ние не се обидуваме да го отстраните вирусот за $25 и ќе ти испратиме на вашиот пат.

Што правиме е внимателно да ги проверите вашата машина со користење повеќе методи да се сигурни дека вашиот компјутер е потполно бесплатна на малициозен софтвер, шпионски софтвер, тројанци, badware, adware, вируси, extortion ware and much more. Потоа зацврстуваат вашиот компјутер со ефективни контрамерки за да се помогне да се заштитат вас во иднина.

Тоа би можело да ни се преку ноќ, наместо на еден час, но кога ќе се направи ние сме задоволни клиенти кои имаат вистински вирус бесплатно компјутери.