Треба да имаат пристап Википедија покрај затемнување? Користете Adblock Plus на вашиот омилен прелистувач!

 

Едноставно додадете овој филтер под adblock опции рачно филтер листа:

meta.wikimedia.org / w / index.php?title = Специјални:банер подигнувачот&банер = затемнување&кампања = англиски Википедија Blackout&корисник = en&dB = enwiki&sitename = Википедија&земја =

Освежи и сте подготвени да се рок.

Сега, кога го добивме вашата Википедија повторно е време за повик вашите политичари и да им каже да престане SOPA и PIPA пред да уништува интернет!