А броят на клиентите на Google Apps изпитват проблеми с достъпа до Google Adsense или Doubleclick услуги след техните сметки са мигрирали или прехвърлени към новата инфраструктура на Google Apps. This problem leaves users with no place to turn and no resolution in sight with disturbing messages like:

Неоторизиран достъп
Извиняваме се за неудобството, но вие нямате право да посещавате тази страница. Ако смятате, че това е грешка, моля свържете се с Вашия акаунт мениджър.

и

Грешка: Този Google профил не е активиран за AdSense. Моля се запишете за AdSense сметка.

Ако сте Doubleclick за издатели или Doubleclick за малки бизнес клиенти, това може да бъде едновременно и страшно разочароващ, тъй като тя ви казва да се свържете. “Какво се случи с моя профил?” може да попитам. Searching the Google Support forum or contacting Doubleclick through their various contact forms yields no results, но не се паникьосвайте! ние имаме решение, че може просто да се върнеш и да се показват отново!

Проблемът изглежда произтича от временни сметки, които са създадени по време на прехода не е мигрират, дори и след като получите съобщение, че прехода на домейна е пълна и всички противоречиви сметките са решени.

Въпреки че няма окончателно решение в този момент, най-добрия си изстрел е да използвате профил в Google възстановяване страница и въведете своя имейл адрес, временно. Този адрес е настроен като потребителско име%домейн.TLD@ Gtempaccount.com, Така например, ако вашия имейл, преди да е [email protected] искаш да влезеш в Боб corporation.net% @ gtempaccount.com. Когато бъдете подканени твърдят, че в действителност може да получавате електронна поща на този адрес. Трябва в момента получават възстановяване на паролата към нормалния си имейл адрес, който можете да използвате с [email protected] вход за достъп до AdSense и DoubleClick. Тази нова парола не трябва да повлияе на Google Apps парола на всички. След като сте влезли в Doubleclick, Вие трябва да можете да добавите оригинален имейл адрес обратно в системата.

Успех, и ми кажи как ще върви!