Nëse kompjuteri juaj është vazhdimisht rebooting ose nuk do të fillojnë dhe ju drejtuar virus McAfee scan software problemi mund të jetë shkaktuar nga një përditësim të fundit për anti-virus software "-it dhe është e lehtë për të rregulluar.

 Read More →