Google kohët e fundit ndryshoi mënyrën e kërkimit të tyre duket të më nga afër ndeshjen e përmirësimeve të ofruara nga rivali i Bing provider search, por shumë përdorues nuk më pëlqen interface të ri. Nëse ju ende preferojnë interface vjetër ka ende një zgjidhje të lehtë: vendosur thjesht faqen tuaj google dhe bookmarks të…

 Read More →