Nëse jeni duke përdorur versionet e reja të Open Office Zyra ose pagesë në një kompjuter Macintosh ju mund të përjetojnë gabim dreaded JRE. Ky gabim shkakton të gjitha llojet e problemeve, duke përfshirë shkaktuar program për të ngrirë dhe duke e bërë të pamundur për të anulluar nga disa kuti dialogu. Për fat të mirë, nuk është një gjendje e vështirë. For those of…

 Read More →