Information Technology Coordinator KEY QUALIFICATIONS: Kevin Hart ka ofruar udhëzime teknike, menaxhimi i projektit, programimit, web-design, dhe mediat e reja të shërbimeve në Florida për më shumë se një dekadë. Përveç punës së tij me OJQ-të dhe korporatat private, ai ka kontribuar për lajme të pavarur dhe gazetarinë. Mr. Hart has provided technical expertise to businesses ranging in size…

 Read More →