Nëse ju drejtuar një ecommerce website dhe urdhërat e njoftimit të duket jashtëzakonisht i ngadalshëm sot, ajo mund të jetë se pagesa nuk janë përpunuar si duhet. Mastercard, Shiko, Paypal, Amazonë, dhe kompanitë e tjera që kanë prerë e shërbimit të Wikileaks kanë vuajtur sulme në faqet e tyre nga ana e 4chan grupet dhe “anonim” who are using Direct Denial of…

 Read More →