Faqja e internetit GainesvilleComputer.com është operuar nga Kevin Hart, një konsulent teknik me më shumë se një dekadë të përvojës me Teknologjia e informacionit, programimit, web design, sigurisë, dhe multimedia. Gjatë fundit 10 vjet, Kevin Hart has provided technical guidance and new media services to numerous clients throughout Florida and the globe. Since 2002 Kevin has contributed…

 Read More →