McAfee Antivirus, pas përditësimit për përkufizimet e fundit (version 5958), Windows XP shumë përdoruesit u tha se ata kishin një virus i quajtur “W32/Wecorl.a” në C:WINDOWS\system32\svchost.exe. After cleaning this file or rebooting their computer would either fail to boot completely or would restart over and over in an infinite loop.

If you use McAfee Anti-virus and experience symptoms similar to this there is a relatively easy fix. To repair the problem boot your computer and hold down the f8 key during start up (pas logo prodhuesi i kompjuterit, por para se windows logo).

Kur e bëri me disa opsione boot, zgjidhni “mënyrë të sigurt” nga lista, duke përdorur shigjetat tuaja dhe poshtë dhe të ngutshme të hyjë ose të kthehen kur ajo është e theksuar.

Pas booting në mënyrë të sigurt që ju do të nxitet me një mesazh të kërkoj nga ju nëse doni të vazhdoni. Të jetë i sigurt për të zgjedhur po ose pajtoheni për të vazhduar.

Next klikoni butonin Start dhe zgjidhni “Run”. Në llojin kutinë e dialogut:

C:\Files Program McAfee VirusScan DAT 5958,0

and click ok. Once a new windows opens, fshirë përmbajtjen e dosje.

Tani klikoni në menynë fillimin dhe përzgjidhni “Run” përsëri. Në llojin kutinë e dialogut:

% SystemRoot% kopje system32 dllcache svchost.exe SystemRoot%% system32

Tani hapur menu fillimin dhe klikoni “Run” një kohë të fundit. Në llojin kutinë e dialogut:

sfc / scannow

Sistemi file checker tani do të kontrollojë dosjet tuaja për t'u siguruar që gjithçka është kthyer në vendin e. Pasi të përfundojë me sukses, ristartoni kompjuterin tuaj duke zgjedhur nga menuja mbyllje të fillojë dhe të klikuar “Restart” në ftim.

Nëse kjo dështon për të korrigjuar problemin ju lutem kontaktoni mua dhe unë do të jenë të lumtur për të ju ndihmuar në përcaktimin e këtij problemi nuk kushton as për ju!

Sipas faqen e internetit e McAfee-së:

“Për shtëpi ndikuar ose konsumatorët zyra në shtëpi të cilët kanë pasur shpenzime të riparimit PC si rezultat i çështjes përditësim sigurie, McAfee do të rimbursojë shpenzimet e arsyeshme, të tilla si një vizitë tek një specialist vendore mbështetjen e teknologjisë.”

Nëse ju nuk përdorni antivirus McAfee ose përjetojnë një problem tjetër se ajo e përshkruar, ju duhet ende të telefononi 352-234-4278 menjëherë për të caktuar riparime. Riparime shpesh bëhet më e vështirë dhe kohë më të prisni për të rregulluar një virus ose ndonjë problem tjetër kompjuter.