Unë jam pyetur shpesh nga klientët “Si mund ta di nëse një faqe interneti është i sigurt për të vizituar?”

Realiteti, për fat të keq, is that you don’t. Even by using the very best anti-virus software and the most up-to-date browser, you can still be susceptible to viruses and other malware. Without locking a computer down to a point most would consider unusable, there will always be some potential for the bad guys and girls to get in and do terrible things. However, disa masa të thjeshta mund të merren.

Parë, në qoftë se ju nuk keni nje up-to-date skaner virus ju duhet të instaloni një. Ka disa shumë të besueshme pa pagesë options on the right sidebar of this website that I recommend to home users. Corporate and business users should consider getting a business license that covers both their workstations and servers. It is important that the entire network is protected.

Dytë, install anti-malware software. Spybot Search and Destroy is a favorite of mine. There are also many other free and paid offerings available that also work. The advantage Spybot offers over some competition is the “imunizim” feature. When you immunize your computer with Spybot, faqet e internetit të njohur të këqija janë bllokuar menjëherë kështu që ju nuk mund të vizitoni ato nga aksident.

Mbajtja e sistemit tuaj operativ, anti-virus, dhe anti-malware software deri tani është një pjesë thelbësore të qëndruar të sigurt në internet.

Next is a quick trick you can use if you have concerns about a specific website. Google’s web crawler visits millions of web-pages every day. Kur ai e bën këtë, Google also checks for things that might hurt your computer. Google offers free access to reports that are generated based on this data. To check a particular website, thjesht shkruani adresën në formularin e mëposhtëm.

Check a website for malware:

Ndërsa duke përdorur formën e mësipërme nuk do të garantojë që në faqen e internetit është i sigurt, it will certainly limit the chances of you visiting a problematic website. Remember, just because a website is very well known does not mean it is immune from problems. Viruses have infected websites from The New York Times to the Drudge Report and everything in between. An ounce of caution can prevent a ton of problems when it comes to surfing the web.

Për të mësuar më shumë rreth asaj se si ju dhe biznesin tuaj mund të qëndrojnë të sigurt në web, kontaktoni me mua sot!