Shumica e përdoruesve të jeni të humbur media nga pajisjet e tyre kontakt pas përmirësimit të 4.2 – një gjendje e vështirë të thjeshtë mund të rivendosur këngët tuaja të humbur, videos, dhe fotot.

 Read More →