Ажурирање: Apple го објави безбедносна надградба 2011-003 кои треба да ги отстрани повеќето случаи на овој малвер автоматски. Details about the removal process provided by this security patch can be found here. Треба да добиете ова ажурирање автоматски, следниот пат вашиот компјутер проверки за систем се надградбите на софтвер. Во прилог, Apple Support document HT4650 outlines Apple’s recommended…

 Read More →