Google неодамна го промени начинот на кој нивната пребарување изгледа да поблиску се поклопува со додатоци понудени од страна на ривалски пребарувач Бинг, но многу корисници не им се допаѓа новиот интерфејс. Ако се уште претпочитаат стариот интерфејс се уште постои лесно решение: едноставно го поставите вашиот почетната страница на Google и ознаки на…

 Read More →