Ако се кандидира на e-commerce сајт и ќе забележите невообичаено бавно нарачки изгледаат денес, тоа би можело да биде дека плаќањата не се соодветно обработени. Mastercard, Преглед, Paypal, Амазон, и други компании кои се отсечени услуга на Wikileaks имаат претрпено напади врз нивните веб-сајтови од страна на групи 4chan и “Анонимен” who are using Direct Denial of…

 Read More →