На веб-сајтот GainesvilleComputer.com е управувана од Kevin Hart, технички консултант со повеќе од една деценија на искуство со информатичка технологија, програмирање, веб дизајн, безбедност, и мултимедија. Во текот на последната 10 години, Kevin Hart has provided technical guidance and new media services to numerous clients throughout Florida and the globe. Since 2002 Kevin has contributed…

 Read More →