Ја гледам секоја есен, нов компјутер поправка компанија започнува нудат своите услуги на домен чудно слични на GainesvilleComputer.com. Whether they are trying to ‘borrow’ нашиот добар углед или само потрага по исклучително долго име на домен ние никогаш нема да знаеш за одредени. What I do know is this: a virus infection can rarely be…

 Read More →